Plastisol daktrim en afdekkappen voor alle soorten dakbedekkingen

Voordelen van plastisol

Een plastisol daktrim of afdekplaat is een metalen plaat die voorzien is van een kunststof coating. Een plastisol plaat kan in vrijwel elke vorm worden gezet en is daarom zeer geschikt voor het afwerken van dakranden en boeien. De voordelen van plastisol daktrim en boeibeplating.

  • Duurzaam en in elke vorm aan te brengen, het past altijd;
  • kleurecht en verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren;
  • verlengt de levensduur van uw dak;
  • plastisol daktrim is toe te passen in combinatie met alle soorten dakbedekking.

Ja, dit wil ik!

Plastisol daktrim

Afwerking van dakranden met plastisol platen

Plastisol daktrim; Lange levensduur

De plastisol daktrim is de traditionele aluminimum daktrim aan het vervangen. Dit is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten van de daktrim, maar ook vanwege het feit dat het de levensduur van uw dakrand positief beïnvloed. Onder invloed van koude en warmte “werken” daken altijd een beetje. Daken zetten uit en krimpen in. De dakbedekking moet deze beweging kunnen volgen en de daktrim moet ruimte geven aan deze beweging. Door de constructie van de plastisol daktrim is deze daktrim veel beter in staat om het dak ruimte te geven bij het in en uitzetten van de dakbedekking dan de traditionele aluminimum daktrim. En het oogt natuurlijk veel beter!

Fraaie afwerking dankzij Plastisol daktrim

De eigenschappen van de plastisol daktrim zijn ideaal voor renovatie projecten omdat de beplating kan worden gebruikt voor zowel daktrim als ook voor boei en gevelafwerking. Door de vele kleuren die beschikbaar zijn is een fraaie afwerking gegarandeerd!

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid