Dakdekker Enschede- Egberinkdak natuurlijk!

Dakdekker Enschede - Egberinkdak is de specialist!

dakreparatie Almelo repareren plat dak

Dakdekker Enschede

Met ruim 25 jaar ervaring is Egberinkdak dé specialistische dakdekker in Enschede en omstreken. Al jarenlang voorzien wij platte daken en lichthellende daken van dakbedekking. Onze dakdekkers zijn opgeleid en gekwalificeerd en we maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Door het vakmanschap en materiaalkeuze krijgt u de kwaliteit die uw dak verdient! De afgelopen jaren is er veel veranderd binnen Egberinkdak en zijn we uitgegroeid tot een modern en innovatief bedrijf. Dit is terug te zien in de materialen en technieken die we gebruiken, maar ook in onze bedrijfspolicy. Zo hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in het milieuvriendelijk inrichten van onze backoffice en gebruik maken van systemen die het milieu minimaal belasten. Dus zoekt u een goede dakdekker in Enschede die bewust bezig is met de ecologische footprint? Ook dan zit u goed bij ons.

 • Bitumen, kunststof en EPDM dakbedekking
 • Groendaken en zonnepanelen
 • Hemelwaterafvoeren en lichtkoepels
 • Dakreparaties
 • Dakinspecties en onderhoud
lichtkoepel lekkage reparatie Almelo

Specialist in dakdekken en groendaken

Als dakdekker in Enschede houden we ons ook bewust bezig met groendaken. Maar, groendaken zijn meer dan alleen de sedumdaken. Milieubewuste en groene oplossingen voor het dak zijn razend populair en een investering kan snel terugverdiend worden. Een groendak is wat ons betreft een dak dat bijdraagt aan het reduceren van CO2 uitstoot. Daar hebben we diverse oplossingen voor.

Kent u bijvoorbeeld de witte bitumen dakbedekking? Door de reflecterende werking warmt een plat dak met witte dakbedekking veel minder op. Hierdoor is het in de ruimte onder het dak een aantal graden koeler en het zorgt de dakbedekking voor minder opwarming.  Zeker in combinatie met zonnepanelen gaat zo’n dak u geld opleveren. Door de lagere temperatuur op een dak met witte bitumen is het rendement van de zonnepanelen ook nog een stuk hoger.

Sedumdaken zijn daken waar cassettes op liggen met sedum en mos. Dit zorgt ervoor dat het regenwater langer vastgehouden wordt en geleidelijker afgevoerd wordt. De riolen worden hierdoor minder belast. Het groen op het dak zorgt voor minder opwarming  én het vermindert de CO2 uitstoot. Een sedumdak in combinatie met zonnepanelen is natuurlijk helemaal het summum, groener dan groen!

Met spoed dakdekker Enschede nodig?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakdekker in Enschede voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoed dakreparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dakreparatie gootreparatie Almelo

  Werkgebied: Dakdekker Enschede en omstreken

  Op zoek naar een dakdekker Enschede of omgeving? Wij zijn in de buurt. Doordat we centraal gevestigd zijn in Twente kunnen we Enschede en andere plaatsen in de omgeving snel en makkelijk bereiken. Dat is vooral heel prettig wanneer er sprake is van een acute situatie, zoals een daklekkage. Naast dakdekken kunnen we ook goten en dakkapellen leveren en monteren.

  Onderhoud voorkomt schade, lekkage!

  Natuurlijk kunt u ons bellen als u zoekt naar een dakdekker in Enschede in geval van lekkage en schade aan uw dak. Maar voorkomen is beter dan genezen. Lekkages ontstaan vaak door een verstopte hemelwaterafvoer en goten. Controleer deze daarom regelmatig en maak ze vrij van blad, mos en ander vuil. Controleer ook de dakbedekking op scheurtjes die ontstaan door uitdroging en losrakende naden.

  Laat u dit dit liever door onze dakdekker controleren en uitvoeren? Speciaal hiervoor hebben we een onderhoud en inspectie abonnement voor uw dak. Eén keer per jaar komen we dan langs om de staat van uw dakbedekking te inspecteren en het dak schoon te maken.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist