Dakdekker Haaksbergen - Egberinkdak is de specialist!

Dakdekker Haaksbergen - Specialist Egberinkdak!

dakdekker haaksbergen

Dakdekker Haaksbergen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Haaksbergen? Egberinkdak is al 28 jaar een begrip in de regio! Zowel voor particulieren als de zakelijke markt hebben we inmiddels honderden daken voorzien van bitumen, EPDM, daktuinen en zonnepanelen. Voor particulieren worden we als dakdekker Haaksbergen vaak ingezet om een overkapping of aanbouw te voorzien van de juiste dakbedekking. Wat we verstaan onder de juiste dakbedekking? Een dak dat past bij uw wensen en eventueel bijdraagt aan het milieu én uw portemonnee.

Bij zakelijke klanten in Haaksbergen gaat het vaak om het maken van een flink aantal meters dakbedekking. Bijvoorbeeld een bedrijfshal of sporthal die voorzien moet worden van nieuwe dakbedekking. Hier werken we tegenwoordig veel met witte bitumen, wist u dat een wit dak zonlicht reflecteert? De binnentemperatuur blijft hierdoor in de zomer een aantal graden lager. Door minder opwarming van het dak is het minder milieubelastend. Win-win! In combinatie met goede isolatie zit u er in de winter ook gewoon warm bij.

Dakdekker Haaksbergen groendak

Groene dakdekker in Haaksbergen

Als dakdekker in Haaksbergen doen we veel meer dan het traditionele zwarte dak maken. Wij innoveren in dakdekken. Hoe? Door ervoor te zorgen dat onze interne processen en producten die we gebruiken minder schadelijk zijn voor het milieu en we hanteren nieuwe producten en technieken om meer uit het dak te halen.

Zo kunt u ons contacteren als u meer wilt weten over bijvoorbeeld groendaken, sedumdaken en zonnepanelen. Is uw dak van uw woning in Haaksbergen geschikt voor een daktuin en wat zijn hier de voordelen van? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Wat zijn bijvoorbeeld de voorbeeld van een sedumdak in Haaksbergen? We hebben er een paar voor u op een rijtje gezet:

 • lagere binnentemperatuur in zomer
 • hogere binnentemperatuur in winter
 • reguleren van afvoer regenwater
 • tegen overbelasting riolen
 • lage omgevingstemperatuur (meer rendement zonnepaneel)
 • CO2 reductie
 • Het ziet er prachtig uit!

Dakdekker Haaksbergen nodig met spoed?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakdekker in Haaksbergen voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw goten of plat dak? Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan en snel te helpen. Spoed dak reparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dakdekker Haaksbergen

  Werkgebied: Dakdekker Haaksbergen en regio

  Zocht u op “dakdekker Haaksbergen“, gelukkig heeft u ons gevonden! Egberinkdak is er voor particulieren en zakelijke klanten in de gehele regio. We zijn gevestigd in Hengelo en kunnen vanuit daar eenvoudig de hele regio Twente bedienen. Dat is zeker ook prettig wanneer u een lekkage hebt aan het platte dak van uw woning of bedrijf in Haaksbergen.

  Bij barre weersomstandigheden, bijvoorbeeld met veel neerslag in combinatie met harde wind, zijn wij te bereiken om zo snel mogelijk een oplossing voor uw dak te realiseren. Aangezien regen en wind zich niet houden aan werkdagen van 8 tot 17 uur zijn wij bij deze omstandigheden ook buiten kantooruren en in de weekenden bereikbaar. De telefoons zijn meestal doorgeschakeld waardoor we u toch zo snel mogelijk kunnen helpen.

  Lekkage; voorkomen is goedkoper dan genezen!

  Als u een daklekkage heeft, bent u waarschijnlijk met spoed op zoek naar een dakdekker in Haaksbergen. Het zou jammer zijn als uw spullen beschadigen door het regenwater. We zien veel daklekkages die ontstaan door slecht onderhoud, daar hebben we wat op bedacht!

  Eigenlijk zou u het platte dak van uw woning in Haaksbergen met regelmaat moeten schoonhouden en inspecteren. Daarbij hoort het vrijmaken van de goten van blad en takken. En er moet worden gezorgd dat er geen water op het dak blijft staan. Aanbevolen is om in het voorjaar en najaar, dus twee keer per jaar, het dak even na te lopen. Controleer de staat van uw dak, zijn de naden nog dicht of gaan ze open staan? Is de dakbedekking aan het bobbelen en ontstaan er scheurtjes? Dat kunnen signalen zijn dat de dakbedekking aan vervanging of reparatie toe is.

  Wilt u zelf het dak niet op of weet u niet goed waar u op moet letten? U kunt bij ons een abonnement afsluiten waarbij wij jaarlijks de inspectie en onderhoud doen. Volgt er onverhoopt toch een lekkage, dan zijn de voorrijkosten voor onze rekening! Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Dakdekker Haaksbergen daklekkage

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist