Dakdekker Rijssen - Egberinkdak is specialist!

Dakdekker Rijssen - Egberinkdak natuurlijk!

dakdekker Rijssen en omgeving

Dakdekker Rijssen

Al 28 jaar zijn wij zijn we bekend als dakdekker in Rijssen en omgeving voor het bedekken van platte en licht hellende daken. Door constant te hameren op kwaliteit boven kwantiteit, medewerkers goed op te leiden en te blijven innoveren zijn we uitgegroeid tot dé specialist in Oost-Nederland op gebied van diverse soorten materialen als dakbedekking. De dakdekker is inmiddels op meer punten goed opgeleid dan alleen het “ouderwetse” bitumen branden en meters maken. Als wij aan het werk zijn als dakdekker in Rijssen zijn onze mensen bijvoorbeeld altijd bezig met het creëren van een veilige werkomgeving, voor zichzelf, maar ook voor anderen. Wij werken tegenwoordig met de volgende materialen en diensten:

 • Bitumen, kunststof en EPDM dakbedekking
 • Groendaken en zonnepanelen
 • Hemelwaterafvoeren en lichtkoepels
 • Dakreparaties
 • Dakinspecties en onderhoud
dakdekker rijssen specialist in groendaken

Innovatie in dakdekken

Een innovatie in dakdekken, wat moet ik me daarbij voorstellen? Als dakdekker in Rijssen hebben we u veel meer te bieden dan enkel het leggen en branden van de traditionele zwarte bitumen. Al lang is het dak geen sluitpost meer, u kunt het dak voor u en het milieu laten werken. Waarom zou u bijvoorbeeld investeren in een energieslurpende airco terwijl we met witte dakbedekking de temperatuur in de ruimte eronder een aantal graden omlaag kunnen krijgen?

U heeft vast wel eens gehoord van een groendak of sedumdak. Naast de witte bitumen is ook een groendak een prachtige oplossing waarmee uw dak winst op kan leveren, zeker wanneer u een groendak combineert met zonnepanelen. Tip: mogelijk heeft u recht op recht op subsidie voor een groendak in Rijssen, informeer bij de provincie en gemeente. De voordelen van een sedumdak:

 • lagere binnentemperatuur in zomer
 • hogere binnentemperatuur in winter
 • reguleren van afvoer regenwater
 • tegen overbelasting riolen
 • lage omgevingstemperatuur (meer rendement zonnepaneel)
 • CO2 reductie
 • Het ziet er prachtig uit!

Dakdekker Rijssen met spoed nodig?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakdekker in Rijssen voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw goten of plat dak? Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan en snel te helpen. Spoed dak reparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dakreparatie gootreparatie Almelo

  Werkgebied: Dakdekker Rijssen en regio

  Zoekt u een dakdekker in Rijssen of omgeving, neem dan contact op met Egberinkdak. Wij zijn centraal gevestigd in Oost-Nederland en kunnen binnen afzienbare tijd in de regio Rijssen zijn voor dakwerkzaamheden. Zowel zakelijke als particuliere klanten weten ons goed te vinden, zeker als het water met bakken uit de hemel komt. Of u nou nieuw gaat bouwen, een dak wilt laten vervangen, repareren of inspecteren, we zijn in de buurt. Tijdens storm en hevige regenbuien in combinatie met wind staan onze telefoons doorgeschakeld zodat we bereikbaar zijn voor spoedreparaties in Rijssen en Twente.

  Lekkage; beter voorkomen dan genezen!

  Zoekt u met spoed een dakdekker in Rijssen die een lekkage kan verhelpen? We zijn er om u te helpen. Maar, in veel gevallen is lekkage te voorkomen. Het is te vergelijken met een auto, zonder onderhoud is het wachten op storingen, dat geldt ook voor uw dak.

  Gaat u ieder half jaar de ladder op om het platte dak schoon te maken en te inspecteren? Dat zou u wel moeten doen. Als er langdurig stilstaand water, takken en bladeren op het dak liggen beschadigt dit de dakbedekking. Ook andere beschadigingen aan het dak, zoals vuurwerkschade of uitdroging, blijven ongemerkt als u niet regelmatig inspecteert. Het gevolg kan zijn dat uw kostbare spullen in de ruimte beschadigen als er toch plots een lekkage optreedt.

  Wij kunnen het onderhoud en inspectie van u overnemen. Voor een vast bedrag per maand komen we bij u langs voor onderhoud en professionele inspectie. Ontstaat er alsnog een lekkage dan heeft u bovendien geen voorrijdkosten.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat kunnen wij doen voor u

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist