Dakdekker Twente - Egberinkdak is de specialist in de regio!

dakdekker twente aanbrengen witte dakbedekking

Dakdekker Twente

Zocht u op “dakdekker Twente”? dan bent u op de juiste plaats terecht gekomen. Egberinkdak is al 28 jaar een bekende op het dak in Twente. Door de gehele regio zijn we dagelijks voor particulieren en zakelijke klanten werkzaam als dakdekker. Van kleine (reparatie)klusjes tot enorme oppervlaktes dakbedekking, wij doen het voor u!

Zijn wij dan alleen werkzaam als dakdekker in Twente? Nee, we werken door heel Nederland. Maar buiten de regio Twente bedienen we voornamelijk bedrijven, instellingen en gemeentes.

Voor welke producten en diensten kunt u ons als dakdekker in Twente inschakelen?

 • Dakbedekking met witte of zwarte bitumen, kunststof en EPDM
 • Hemelwaterafvoeren en dakgoten
 • (Spoed) dakreparaties
 • Inspectie en onderhoud
 • Groendaken/sedumdaken
 • Zonnepanelen
dakdekker twente innovatie op het dak groendak sedumdak

Traditioneel én innoverend

Als ruim ervaren dakdekker in Twente zijn we in de jaren 90 begonnen met voornamelijk zwarte bitumen, het traditionele dakdekken. Destijds waren bijna alle platte daken voorzien van zwarte bitumen en het was niet ongebruikelijk om een dak als sluitpost te zien. Tegenwoordig wordt een dak gelukkig meer op waarde geschat en wordt het steeds meer een onderdeel van de gehele constructie.

Uiteraard hebben we geen afscheid genomen van de traditionele zwarte bitumen, maar we merken wel dat de vraag wat terugloopt. Zo winnen de witte bitumen bijvoorbeeld aan populariteit, dat is ook niet zo gek aangezien het prijsverschil met zwarte bitumen bijna te verwaarlozen is. Witte bitumen hebben daarentegen het voordeel dat ze veel minder opwarmen, goed voor de portemonnee én het milieu!

Als dakdekker in Twente zijn we innoverend door groendaken en zonnepanelen aan te bieden, liefst zelf in combinatie, en worden onze werkprocessen en middelen steeds groener. Zo zijn we bezig onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Dakdekker in Twente met spoed nodig?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakdekker in Twente voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw goten of plat dak? Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan en snel te helpen. Spoed dak reparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakdekker in Twente koepelkerk Hengelo

  Werkgebied: Dakdekker Twente en omtrek

  Zocht u op “dakdekker Twente”? Goed dat u ons gevonden hebt. Egberinkdak werkt ook buiten deze regio. Grotere opdrachten voor bedrijven, instellingen en gemeentes voeren we door heel Nederland. In de regio Twente zijn we veelvuldig bij particulieren werkzaam als dakdekker.

  Door onze centrale ligging in Twente kunnen we, ook bij noodweer, lekkages en spoedreparaties, snel ter plaatse zijn. Bij extreme weersomstandigheden met veel regen en wind staan onze telefoons doorgeschakeld om toch bereikbaar te kunnen zijn. Volg onze Facebook pagina voor actuele openingstijden.

  Wanneer u bijvoorbeeld zoekt op dakdekker Rijssen, dakdekker Hengelo, dakdekker Haaksbergen, dakdekker Borne, dakdekker Enschede, dakdekker Almelo en dakdekker Oldenzaal, dan is de kans aanwezig dat u ons vindt. Gelukkig maar, dan kunnen we u goed en snel van dienst zijn!

  *herkent u het plaatje op de foto? Dit is de Raphael-Exodus in Hengelo, deze specialistische opdracht hebben wij met trots uit mogen voeren.

  Dak lek in Twente? Voorkomen is goedkoper dan genezen!

  Zoekt u met spoed een dakdekker in Twente die een lekkage kan verhelpen? Dan kunnen we u prima verder helpen met een (spoed)reparatie of vervanging van de dakbedekking op het platte dak. Maar er is nog een manier waarop we u kunnen helpen, door er voor te zorgen dat de kans op daklekkage kleiner wordt. Voorkomen is beter dan genezen!

  Eigenlijk zou u zelf ieder voorjaar en najaar even de ladder op moeten om de goten en het dak schoon te maken en de dakbedekking te inspecteren op beschadigingen en slijtage. Veel lekkages ontstaan door een verstopte afvoer, het water op het dak stijgt en kan op de meeste vreemde plaatsen ineens het huis of de schuur inlopen. Dat is toch jammer van uw mooie spullen die daar staan? Ook slijtage en ouderdom van de dakbedekking geeft grote kans op lekkage. Door uitdroging kunnen naden losraken en scheuren ontstaan. Dit moet dus regelmatig gecontroleerd worden.

  U kunt het dak op! Maar misschien wilt of kunt u dat niet, of u laat het liever over aan een expert. In dat geval kunt u ons daarvoor inschakelen. We bieden een laagdrempelig abonnement waarbij we een maal per jaar een grondige inspectie en onderhoud uitvoeren. De kans dat u onverhoopt en op een ongelukkig moment een dakdekker in Twente moet inschakelen neemt hiermee af. Ontstaat er toch een lekkage dan betaalt u geen voorrijdkosten als u een onderhoudsabonnement hebt, wel zo fijn. Neem gerust contact op met de meest vooruitstrevende dakdekker in Twente; Egberinkdak! Onze collega’s beantwoorden graag al uw vragen.

  We zijn er om u te helpen. Maar, in veel gevallen is lekkage te voorkomen. Het is te vergelijken met een auto, zonder onderhoud is het wachten op storingen, dat geldt ook voor uw dak.

  Gaat u ieder half jaar de ladder op om het platte dak schoon te maken en te inspecteren? Dat zou u wel moeten doen. Als er langdurig stilstaand water, takken en bladeren op het dak liggen beschadigt dit de dakbedekking. Ook andere beschadigingen aan het dak, zoals vuurwerkschade of uitdroging, blijven ongemerkt als u niet regelmatig inspecteert. Het gevolg kan zijn dat uw kostbare spullen in de ruimte beschadigen als er toch plots een lekkage optreedt.

  Wij kunnen het onderhoud en inspectie van u overnemen. Voor een vast bedrag per maand komen we bij u langs voor onderhoud en professionele inspectie. Ontstaat er alsnog een lekkage dan heeft u bovendien geen voorrijdkosten.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  water op het dak kan leiden tot lekkage

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist