Dakgoot reparatie Hengelo

Repareren of vervangen?

Egberinkdak!

Dakgoot reparatie in Hengelo? Lekkage aan dakgoot snel en vakkundig verholpen

dakgoot reparatie hengelo

Dakgootreparatie Hengelo

Wanneer uw dakgoot lekt geeft dit overlast, lekkage en schade. In het minst erge geval drupt de dakgoot op de stoep of in de tuin en is er niet veel gevolgschade. Een dakgoot reparatie is dan vaak een relatief eenvoudige klus. Als de dakgoot is weggewerkt in een koof of bekisting kan dit gaan rotten door een lekke dakgoot. In zulke gevallen is de schade vaak wat groter en de reparatie ingrijpender. Een nog grotere  uitdaging wordt het als er binnen in de woning of bedrijf lekkages optreden door een lekke dakgoot.

Hoe ontstaat een lekke dakgoot?

 • Dakgoot doorgerot
 • Defect aan een (verkeerd geplaatste) afvoer
 • Een lek tussen de naden van de dakgoot
 • Lekkage aan een eerdere reparatie
 • Verstopte afvoer? Misschien is de goot niet eens lek…
Dakgoot reparatie hengelo

Dakgoot - repareren of vervangen?

Voor een dakgoot reparatie in Hengelo en omstreken zijn we vaak snel ter plaatse. Ons bedrijf is gevestigd in Hengelo en in geval van spoed kunnen we vlot bij u zijn.

Om te bepalen of een dakgoot reparatie afdoende is of dat er toch een (deel) dakgoot vervangen moet worden, dat bepalen onze technische mannen als ze de situatie ter plaatse beoordelen. Als de dakgoot verantwoord gerepareerd kan worden zal dit uitgevoerd worden. Noodreparaties worden direct uitgevoerd, voor een reguliere reparatie kan het zijn dat er even een afspraak gemaakt moet worden. Mocht het niet de moeite waard zijn om te repareren zullen onze specialisten overgaan tot vervanging.

Wij voeren reparaties uit aan kunststof en zinken dakgoten. Ook lijmen we goten in met EPDM. Dit is een flexibel kunststof materiaal dat uw dakgoot weer volledig waterdicht maakt, zonder dat de hele dakgoot vervangen dient te worden. Bekijk hier ons filmpje van het inplakken.

Spoed dakreparatie Hengelo
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie noodzakelijk? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Lekke dakgoot of lek dak? Wij helpen!

  Dakreparatie bij lekkage? Onze medewerkers staan klaar om u vakkundig te helpen. Voor een spoed dakreparatie komen we direct.
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakreparatie hengelo werkgebied

  Werkgebied dakgootreparatie

  Voor een dakgoot reparatie Hengelo bent u bij aan het juiste adres! Wij zitten gevestigd in het havengebied in Hengelo en kunnen van daaruit vlot in actie komen bij lokale klanten om schades op te nemen en spoedreparaties uit te voeren. Naast Hengelo voeren we ook vaak een dakgoot reparatie uit in Enschede, Almelo, Oldenzaal, Borne en alle kleinere omliggende plaatsen.

  Houd wel rekening met het weer. De weersomstandigheden bepalen soms onze agenda, als water met bakken uit de lucht komt, staat bij ons de telefoon roodgloeiend. Mocht het niet direct lukken om ons te pakken te krijgen, probeer het dan even later nogmaals.
  Gutst het water met hevige scheuten over de rand heen? Dan zou alvast even de afvoeren van het hemelwater kunnen controleren. Het zou jammer zijn dat blad in de afvoer voor schade zorgt waar uzelf voor de kosten opdraait.

  Storm in het weekend? Ook dan zijn we vaak bereikbaar via onze normale telefoonnummer: 074-2915108 Mocht u willen weten of we open zijn, volg dan onze Facebook-pagina

  Voorkom dakgootlekkage: onderhoud!

  Hoe langer er water blijft staan in een dakgoot, des te groter en eerder is er kans op lekkage door een rotte dakgoot of kapotte naden. Zinken dakgoten kunnen, ondanks dat het een duurzaam materiaal is, gaan rotten en lekken. De kunststof dakgoten gaan eerder lekker bij een afvoer, bij de naden of doordat er een scheur ontstaat in het verweerde en verouderde kunststof.

  Voorkom dus dat er langdurig water in de dakgoot blijft staan. Controleer regelmatig de afvoeren en maak deze bladvrij. Dit is één van de meest voorkomende oorzaken van dakgootlekkage. Zo kunt een eenvoudig een dakgootreparatie uitsparen.

  Wat wij ook vaak aantreffen is een fout in de montage waarbij er niet voldoende afschot in de goten zit of uberhaupt niet aflopen naar de regenpijp. Losgeraakte ophangbeugels kunnen hier ook de oorzaak van zijn.

  Wilt u een dakgootreparatie of daklekkage voorkomen? Misschien is het een idee om bij ons een abonnement af te sluiten voor het reinigen van uw dakgoot en dakinspectie af te nemen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, heeft u zicht op hoe lang uw dak nog mee gaat en betaalt u standaard een laag bedrag per maand voor de reiniging en inspectie van plat dak en goot. Toch onverhoopt een lekkage? Dan betaalt u bij dit abonnement geen voorrijkosten. Bel gerust met onze specialisten als u hier meer van wilt weten!

  dakgoot reparatie hengelo

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist