Daklekkage Enschede - Lek dak? Egberinkdak lost het op!

Daklekkage Enschede? Uw lekkage snel en vakkundig verholpen

lekkage hengelo dak en de gevolgen er van

Reparatie daklekkage Enschede

Woont of werkt u in Enschede en is uw dak lek? Binnen afzienbare tijd zijn we bij u aan huis of op het bedrijf om de daklekkage te verhelpen. Onze vakmensen inspecteren het dak en sporen de lekkage op. Zij zullen beoordelen wat de beste tijdelijke of permanente oplossing is om de daklekkage in Enschede te verhelpen. Uiteraard doen ze dit in overleg met u.

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en de algehele staat van het dak zal er gekozen worden voor de juiste oplossing. Vaak wordt er gekozen voor een noodoplossing, een tijdelijke reparatie die het lek dicht. Onze planning gaat dan contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de definitieve reparatie of vervanging.

Oorzaken daklekkage Enschede:

 • dakbedekking die verdroogd is
 • verstopte of defecte afvoeren
 • naden van de dakbedekking die daklekkage veroorzaken
 • slecht onderhoud of schades aan het dak
 • veelvuldig lopen op het dak
Daklekkage Hengelo lekkage

Daklekkage na regen en wind

Regen en storm zorgen er voor dat bij ons de telefoon roodgloeiend staat. Het is vooral de combinatie van regen met harde wind die voor problemen op het dak zorgen. Het water komt dan op plekken waar het normaal gesproken niet zo snel komt. Deze combinatie van weersomstandigheden legt vaak problemen met het dak bloot die er wel waren maar nog niet eerder opgemerkt zijn.

Het dak is 365 dagen per jaar onderhevig aan (soms) extreme weersinvloeden. Het ene moment ligt er een sneeuw op van 30 centimeter of een laag ijs bij extreme kou en een paar maanden later loopt de daktemperatuur op naar ongeveer 100 graden bij felle zonkracht. Dit heeft invloed op de levensduur van de dakbedekking.

Daklekkage Enschede voorkomen? Zorg voor een regelmatige inspectie van de dakbedekking en houdt het dak schoon. Met een inspectie controleert u onder andere of er water op het dak blijft staan en of de dakbedekking niet aan het uitdrogen is. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over dakinspecties.

Bij spoed kunt direct bellen
met 074-2915108

Geen spoed? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen op korte termijn contact met u op. Omschrijf alstublieft duidelijk het probleem zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de daklekkage.

  Daklekkage Enschede en omstreken? Wij helpen snel!

  Een lek dak is niet fijn. Heeft u een daklekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
  Meld uw lekkage

  of bel ons 074 2915108

  lekkage door ouderdom

  Wat is ons werkgebied?

  Bij een daklekkage in Enschede kunnen we binnen afzienbare tijd bij u zijn. Wij zijn gevestigd in Hengelo, centraal in Twente, waardoor de aanrijdtijden kort zijn. Dat is wel zo prettig want u wilt niet dat een daklekkage leidt tot onnodig veel schade.

  U zult net zien, heeft u een acuut probleem met een daklekkage, is het buiten kantooruren of in het weekend… Kunt u ons dan ook bellen? Ja, in veel gevallen wel. Wij houden het weer nauwlettend in de gaten om te monitoren wanneer we op het dak aan het werk kunnen, maar ook voor de veiligheid van de dakdekker. Als er storm voorspeld is zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de telefoon doorgeschakeld is en we bereikbaar zijn. Voor actuele bereikbaarheid kunt u het best onze Facebook-pagina volgen.

  Voorkom lekkage: onderhoud dakgoten en regenafvoer

  Regelmatig treffen wij daklekkage in Hengelo aan welke ontstaan is door slecht onderhoud. Als bijvoorbeeld een afvoer vol zit met blad en mos, dan kan een dak, een dakgoot of afvoer overstromen. Het water komt dan op plekken waar het normaal niet komt en er kan lekkage optreden.

  De plaats van een daklekkage is niet altijd even eenvoudig te bepalen. Water loopt naar het laagste punt waardoor een lekkage soms op een ander punt ontstaat dan waar het zichtbaar wordt. Gevolgschades door water zijn vervelend en brengen vaak hoge kosten met zich mee.

  Maak daarom minstens één keer per jaar de dakgoten en afvoeren schoon. Dit kan een boel overlast en hoge rekeningen voorkomen. Controleer hierbij ook de dakgoot op lekkage. Vooral bij de eindstukken en rond de afvoer ontstaan de meeste lekkages.

  Onderhoud goten
  lekkage aanbouw

  Repareren daklekkage Enschede

  Het is zeker niet altijd nodig om de hele dakbedekking te vervangen bij een daklekkage. Een (spoed)reparatie volstaat in aardig wat gevallen. Het opsporen van een lek is iets waar onze dakdekkers in gespecialiseerd zijn. De plek waar een lekkage zichtbaar wordt, door bijvoorbeeld een natte muur of vlekken in een plafond, is vaak niet de plaats waar de lekkage optreedt. Wanneer de oorzaak gevonden is wordt er besloten welke manier van repareren geschikt is. Moet er bijvoorbeeld een stuk bitumen vernieuwd of kunnen de naden gedicht worden? In overleg met onze klant besluiten we hoe de aanpak zal zijn.

  Noodreparatie daklekkage

  Lekkage geeft vaak gevolgschade. Naast wanden, vloeren en plafonds raken vaak ook andere spullen beschadigd. Dat wilt u natuurlijk niet! Een lekkage zal daarom spoedig verholpen moeten worden. Helaas laten de weersomstandigheden dit niet altijd toe. Vandaar dat we een reparatie ook wel in twee keer uitvoeren. Eerst om de lekkage te stoppen en daarna om het dak weer in goede staat te brengen waardoor het weer een tijd meekan.

  Wat kunnen wij doen voor u

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist