Dakreparatie Enschede

Egberinkdak regelt het!

Lekkage in Enschede? Laat snel en vakkundig uw daklekkage in Enschede verhelpen!

Gootreparatie en dakreparatie Enschede

Dakreparatie Enschede

Bent u woonachtig in Enschede, Dan zijn wij voor uw dakreparatie in de buurt! Met ruim 28 jaar ervaring in platte daken zijn we een begrip voor een dakreparatie in Enschede omstreken.

Het is niet altijd nodig om direct een compleet dak te vervangen bij beschadiging en lekkage. Onze vakmannen inspecteren altijd de status van het gehele dak. Is het dak verder nog in goede staat en kan het nog een paar jaar mee? Dan zullen ze een reparatie voorstellen. Het is niet onze intentie u een nieuw dak te verkopen, we zorgen ervoor dat een dak betrouwbaar is en niet lekt, dat is het uitgangspunt. Eerlijkheid duurt het langst!

Waarom is een dakreparatie nodig:

 • Door verouderde verdroogde dakbedekking
 • Lekkage aan de afvoeren
 • lekkage bij de naden van de bitumen
 • Vuil, blad, rotzooi of schade door vuurwerk
 • Veelvuldig lopen of belasten van het platte dak
dakreparatie Enschede dakkapel

Dakreparatie bitumen, EPDM en kunststof

Veel aanvragen voor dakreparaties in Enschede komen binnen na hevige regenval. Waar eerder nog nauwelijks iets aan de hand was met het platte of licht hellende dak, ontstaat er bij extreem weer ineens lekkage. Het weertype verandert, en het regent vaak harder en langer, dus wees er op tijd bij als u last heeft van lekkage.

In veel gevallen ontstaan lekkages rondom de afvoeren en naden op het dak. Andere plekken waar het mis kan gaan:

 • De luchttoevoer waar het regenwater langs lekt;
 • lichtkoepels die niet meer waterdicht zijn;
 • hemelwaterafvoeren die het regenwater niet aankunnen of verstopt zitten

Dit zijn dan ook plekken op het dak die behoorlijk wat te verduren krijgen.

Ook daken waar het water op blijft staan hebben eerder last van lekkages, een goed afschot van het dak kan dit voorkomen. Dat geldt uiteraard ook voor de goten. Het regelmatig inspecteren van het dak kan een lekkage en dakreparatie voorkomen. Wij vertellen u hier graag meer over!

Spoed dakreparatie Hengelo
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie noodzakelijk? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakreparatie Enschede en omstreken? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoed dakreparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakreparatie hengelo werkgebied

  Werkgebied in Twente en daarbuiten

  Voor een dakreparatie Enschede bent u bij aan het goede adres! Vanuit onze vestiging in Hengelo bereiken we makkelijk en snel een groot deel van Twente. Voor grotere projecten werken we ook regelmatig buiten de regio Enschede/Hengelo/Almelo.

  Voor een dakreparatie in Enschede die noodzakelijk is in verband met lekkage, wilt u immers niet wachten op een bedrijf dat van de andere kant van Nederland moet komen. Als de weersvoorspellingen dusdanig zijn dat er in het weekend veel regen en harde wind wordt voorspeld, houden wij hier rekening mee in onze beschikbaarheid en bereikbaarheid. Voor actuele bereikbaarheid kunt u ons volgen via onze Facebook-pagina

  Voorkom schade en lekkage door onderhoud!

  Een kunststof of bitumen dak heeft best wat te verduren, 365 dagen per jaar wordt het blootgesteld aan alle mogelijke weersinvloeden. Vrieskou, hitte, sneeuw, water en wind. Externe invloeden zoals blad, mos en takken zijn een voortdurende belasting voor uw platte dak die de levensduur van de dakbedekking beïnvloeden. Overige factoren die uw dak kunnen beschadigen zijn: lopen op het dak, plaatsen van potten, vuurwerk en leggen van rubbertegels.

  U kan zelf maatregelen nemen om een dakreparatie te voorkomen, maar voor veel zaken is een specialist nodig. Wat u wel kunt doen, is uw dak onderhouden. Houdt het dak schoon en controleer het dak op beschadigingen. Geeft het u een goed gevoel om dit door onze experts uit te laten voeren? Dat kan vrij eenvoudig, en is goed betaalbaar. We bieden een onderhoud- en inspectie abonnement waarbij u voor een klein bedrag per maand uw dak laat reinigen en inspecteren. Hierdoor kan o.a. voorkomen worden dat er lekkages optreden en u heeft een beter zicht op de staat en levensduur van uw dak.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dak reparatie Enschede na lekkage
  dakrand vervangen

  Repareren of vervangen?

  Als het dak in goede staat is, maar er treedt toch een lekkage op, dan is een reparatie vaak voldoende. Het vervangen van de complete dakbedekking doen we alleen als dat ook echt nodig is. We willen u niet onnodig op kosten jagen, de intentie is om te zorgen dat u goed geholpen wordt en eventuele lekkages voorkomen of gerepareerd worden.

  Door deze manier van aanpak weet u waar u aan toe bent, en zullen er geen onverwachte kosten zijn. We zijn dan ook van mening dat dit in de toekomst zorgt voor hogere tevredenheid onder onze klanten.

  Als u een schade of lekkage heeft, of u twijfelt over de staat van uw dak, neem dan contact op voor een dakinspectie. Woont u in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of omliggende plaatsen dan kunnen we meestal op zeer korte termijn al een afspraak inplannen voor een inspectie of dakreparatie.

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist