Dakreparatie Hengelo

Repareren of vervangen?

Egberinkdak lost het op!

Lekkage in Hengelo? Uw daklekkage snel en vakkundig verholpen

Dakreparatie Hengelo epdm

Dakreparatie Hengelo

Bent u woonachtig in Hengelo, dan zit de hulp voor een dakreparatie bij u om de hoek. Al ruim 25 jaar zijn we een begrip voor een dakreparatie in Hengelo en verre omtrek.

Uit ervaring blijkt dat het niet altijd nodig is om een dak geheel te vervangen als er een beschadiging is of lekkage optreedt. Ons uitgangspunt is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en het probleem met uw dak te verhelpen, dat is een andere insteek dan u direct een compleet nieuw dak te willen verkopen.

Waardoor kan een dakreparatie noodzakelijk zijn:

 • (gedeeltelijk) uitgedroogde dakbedekking
 • een kapotte afvoer met risico op lekkage
 • ontstaan van een lek bij de naden van de dakbedekking
 • matig onderhoud, vuiligheid en schades door bijv. vuurwerk
 • beschadigingen door het veelvuldig lopen op het dak
verouderd dak dakreparatie hengelo

Dakreparatie bitumen, EPDM en kunststof

De meeste aanvragen die wij binnenkrijgen van mensen voor een dakreparatie in Hengelo zijn naar aanleiding van stormschade. Denk hierbij aan stukken dakbedekking die loslaten en scheuren, zware beschadigingen door afvallende takken, omgewaaide bomen en afgewaaide dakpannen en natuurlijk het ontstaan van lekkages door hevige regenval.

Een andere veel voorkomende dakreparatie is het opnieuw afdichten van naden op het dak, rondom lichtkoepels, luchtafvoer en waterafvoer. Dit zijn natuurlijk ook de plaatsen op het dak die het meest te verduren krijgen.

Niet ieder dak en/of dakbedekking is geschikt voor dakterras. Ook door verkeerd gebruik van het dak moeten we toch regelmatig een dakreparatie uitvoeren.

Wilt u uw dak laten inspecteren of heeft u vragen over het gebruik? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en voorkom schade aan uw dak.

Spoed dakreparatie Hengelo
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie noodzakelijk? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakreparatie Hengelo en omstreken? Wij helpen!

  Dakreparatie bij lekkage? Onze medewerkers staan klaar om u vakkundig te helpen. Voor een spoed dakreparatie komen we direct.
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakreparatie hengelo werkgebied

  Werkgebied

  Voor een dakreparatie Hengelo bent u bij aan het juiste adres! Maar uiteraard voeren wij ook een dakreparatie uit in Enschede, Almelo, Oldenzaal, Borne, Delden en alle plaatsen in een ruime straal daar omheen. In Hengelo kunnen we het snelst ter plaatse zijn omdat we daar gevestigd zijn, de aanrijdtijd voor andere plaatsen is iets langer.

  In geval van slecht weer neemt de drukte bij ons vaak toe. Het reguliere werk ligt dan vaak stil maar de (nood) dakreparaties en het verhelpen van lekkages neemt dan behoorlijk toe. We proberen iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. In een aantal gevallen zijn we ook op zondag telefonisch te bereiken. Wilt u weten wanneer er (extreem) slecht weer verwacht wordt en wij bereikbaar zijn buiten reguliere openingstijden? Volg dan onze  Facebook-pagina en blijf op de hoogte.

  Voorkom lekkage: onderhoud!

  Het is misschien wat cliché maar niets is minder waar; voorkomen is beter dan genezen. Uw dak heeft onderhoud nodig om een lekkage en dakreparatie te voorkomen. Mos, blad en takken dienen regelmatig uit de afvoer en van het dak verwijderd te worden. Dit kunt u in veel gevallen redelijk eenvoudig zelf doen. Maar kunt u ook zien of de naden bijvoorbeeld niet aan het uitdrogen zijn? Of misschien vindt u het wel spannend om op een paar meter hoogte op het dak te werken.

  Laat dat dan aan de professionals over! Wij kunnen voor u de goten, afvoeren en de staat van de dakbedekking controleren en schoonmaken. Tijdens de inspectie controleren we ook gelijk de staat van de dakbedekking om zo verrassingen te voorkomen. Prettig idee toch?

  Neem gerust contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten.

  dakgoot reparatie hengelo

  Repareren of vervangen?

  Uw dakbedekking krijgt aardig wat te verduren, dag in dag uit wordt uw dak blootgesteld aan (bizarre) weersinvloeden. Alleen al te bedenken dat wanneer het buiten 30 graden is, de temperatuur van zwarte bitumen op uw dak bijna 100 graden kan worden.Sneeuw, regen, hagel en wind plegen een constante aanslag op uw dak. Gelukkig is onze hoge kwaliteit dakbedekking hier op voorbereid en kan dit flink wat jaren verduren.

  De verschillende soorten dakbedekking die we toepassen hebben allemaal andere eigenschappen, dat geldt ook voor de mogelijkheden van een dakreparatie. Het ene materiaal is eenvoudiger te repareren dan het andere. Nog steeds wordt er veel bitumineuze dakbedekking toegepast, dit is in veel gevallen prima te repareren bij schade of lekkage. Zo kan er een deel vervangen worden bij een dakreparatie of naden opnieuw gedicht worden.

  Ter plaatse kunnen we pas bepalen welke vorm van dakreparatie toegepast kan worden of dat een vervanging noodzakelijk is. Soms is een spoedreparatie voldoende om tijdelijk een lekkage op te heffen. We zullen met u afstemmen hoe we het probleem aanpakken!

  Wat kunnen wij doen voor u

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist