Dakreparatie Oldenzaal- Egberinkdak lost het op

lekkage in Oldenzaal? Wij verhelpen uw daklekkage in Oldenzaal snel en goed!

Gootreparatie en dakreparatie Enschede

Dakreparatie Oldenzaal

Woont u in Oldenzaal en heeft u daklekkage? Dan staan wij voor u klaar om u te helpen. Egberinkdak heeft ruim 25 jaar ervaring in het oplossen van daklekkages en plaatsen van nieuwe platte en licht-hellende daken. Voor een dakreparatie in Oldenzaal kunt u ons tijdens kantooruren bellen. Maar bij extreem slecht weer met veel regen, zijn wij ook in de weekenden vaak bereikbaar en buiten kantooruren. Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de actuele bereikbaarheid.

Voor een spoed dakreparatie in Oldenzaal kunnen we vrij snel ter plaatse zijn. Onze specialisten bekijken wat er noodzakelijk en mogelijk is om de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het kan zijn dat er eerst een spoedreparatie uitgevoerd wordt en dat we op een later te bepalen moment een volledige dakreparatie uitvoeren bij u in Oldenzaal.

Het vervangen van een dak naar aanleiding van een daklekkage is vaak niet nodig. We willen u immers niet onnodig op kosten jagen. U krijgt van ons een eerlijk advies en voeren alleen werkzaamheden uit die noodzakelijk zijn en vooraf met u besproken zijn.

dakreparatie Enschede dakkapel

Dakreparatie bitumen, EPDM en kunststof

Op platte daken worden uiteenlopende producten gebruikt als dakbedekking. Naast EPMD en kunststof is bitumen nog steeds het meest gebruikte materiaal. Het is sterk, duurzaam, betaalbaar en heeft een vrij lange levensduur. Toch kan er na verloop van tijd een lekkage ontstaan waardoor een dakreparatie in Oldenzaal nodig is.

Waardoor kan een lekkage aan een plat dak ontstaan?

 • Verouderde en verdroogde dakbedekking kan scheuren
 • Afvoeren kunnen gaan lekken
 • De naden van de bitumen dakbedekking kunnen losraken
 • Rotzooi op het dak en beschadigingen (blad, takken, vuurwerk)
 • Veelvuldig lopen op het dak

Spoed dakreparatie Oldenzaal
bel direct:
 074-2915108

Heeft u geen spoedgeval maar is een dakreparatie wel noodzakelijk? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Beschrijf de situatie alstublieft zo helder en uitgebreid mogelijk zodat wij een inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakreparatie Oldenzaal en omgeving? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoed dakreparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakreparatie hengelo werkgebied

  Werkgebied in Oldenzaal en de rest van Twente

  Voor een dakreparatie Oldenzaal bent u bij aan het juiste adres! Wij zitten gevestigd in Hengelo en kunnen bij (spoed) dakreparatie in Oldenzaal vlot bij u komen. Ook andere plekken in Twente zijn door de centrale ligging makkelijk bereikbaar.

  Grotere klussen doen wij normaal gesproken ook wel buiten onze regio, maar de ervaring leert dat bij een daklekkage of acute problemen met het dak, er behoefte is aan een lokale partij die snel kan helpen. U zit er ook niet op te wachten dat een dakdekker uit Groningen naar u toe moet komen als er een direct probleem is met uw dak in Oldenzaal.

  Voorkom schade en lekkage door onderhoud!

  Oldenzaal, de glimlach van Twente, dat klinkt heel positief! Maar als u geconfronteerd wordt met een lek dak zal het lachen u waarschijnlijk even vergaan. Wat wij regelmatig tegenkomen is lekkage door beschadiging van het dak of verstopte hemelwaterafvoeren. Het is daarom verstandig om uw platte daken hier regelmatig te inspecteren en actie te ondernemen.

  Constateert u beschadigingen neem dan direct contact voor een dakreparatie in Oldenzaal. Vuil op het dak kunt u eenvoudig zelf verwijderen, hiermee voorkomt u een verstopte afvoer. Wilt u dat wij met een bepaalde regelmaat een dakinspectie voor u uitvoeren? Sluit dan een serviceabonnement af. Wij komen dan minimaal één keer per jaar voor een inspectie en schoonmaak van het dak. Heeft u vervolgens onverhoopt toch een daklekkage, dan betaalt u geen voorrijkosten. Neem gerust contact op met ons als u hier meer over wilt weten.

  Dak reparatie Enschede na lekkage

  Dakreparatie Oldenzaal - Repareren of vervangen?

  Wat is de staat van uw dak eigenlijk? Veel mensen hebben geen idee hoe oud het dak is, hoe lang de dakbedekking mee kan gaan en waar risicoplekken op het dak zitten. Niks is makkelijker om bij een daklekkage te adviseren het gehele dak te vervangen. Toch kiezen wij vaak voor een dakreparatie in plaats van het vervangen van de dakbedekking.

  De keuze om toch over te gaan tot vervanging kan ook een andere reden hebben. Denk bijvoorbeeld aan verduurzamen. In Oldenzaal zijn nog relatief weinig mensen met een groen dak. Daarmee bedoelen we niet per definitie een daktuin of sedumdak. Ook het toepassen van witte reflecterende dakbedekking of aanleggen van zonnepanelen heeft een groen karakter. Stel dat u zonnepanelen overweegt op uw platte dak, dan kan het verstandig zijn om bij een lekkage van het dak toch het dak volledig te vernieuwen. Als u bijvoorbeeld witte dakbedekking onder uw zonnepanelen legt is de opbrengst van de panelen een stuk hoger bij hoge buitentemperaturen. Wij informeren u graag over een groen dak in Oldenzaal.

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist