Spoedreparatie daklekkage

Egberinkdak helpt!

Spoedreparatie daklekkage - Egberinkdak

IMG_2885

Spoedreparatie daklekkage nodig?

Dat het met bakken uit de hemel naar beneden komt, dat zijn we af en toe gewend in ons land. Maar wat doe je als het binnen bijna net zo hard regent als buiten? Wij komen de meest vreemde en extreme daklekkages tegen als dakdekbedrijf. Voor een spoed reparatie dak lekkage zijn wij bij extreem weer ook meestal buiten kantooruren bereikbaar. Het vaste telefoonnummer staat dan doorgeschakeld naar een beschikbare medewerker.

Een spoed reparatie dak lekkage wordt wordt regelmatig in twee delen uitgevoerd. Eerst kan middels een noodreparatie de dak lekkage gestopt worden om vervolgens een nieuwe afspraak te maken voor een definitieve reparatie of vervanging. De stelregel blijft, we vervangen alleen als het echt nodig, of gewenst, is.

dakreparatie Almelo repareren plat dak

Dak vervangen of (spoed) reparatie bij daklekkage?

Wilt u een eerlijk advies en eerlijke prijs voor een spoedreparatie daklekkage? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten zijn er om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent ook dat ze handelen en adviseren in uw belang. Het vervangen van een dak is zeker niet altijd nodig bij lekkages. Het kan wel een voorteken zijn van een algehele slechte staat van het dak. Toch zien we met regelmaat dat dak lekkage of goot lekkage ontstaat door slecht onderhoud en schades. Denk aan een zware tak die op het dak gevallen is, vuurwerk, lopen op het dak etc.

Naden waar de bitumen overlappen kunnen uitdrogen, of misschien wel niet goed gebrand zijn, waardoor op die plekken een lekkage kan ontstaan. Het regenwater krijgt dan de kans onder de bitumen te lopen, een lek zit dus soms op een hele andere plek dan waar de dak lekkage zichtbaar is.

Met spoed een dakreparatie nodig? Bel direct: 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Spoedreparatie daklekkage? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Een spoed reparatie bij dak lekkage voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dak reparatie Enschede na lekkage

  Spoedreparatie daklekkage in heel Twente

  Woonachtig in Twente en een dakdekker nodig voor een spoedreparatie daklekkage? Neem contact met ons op. Egberinkdak is gevestigd in Hengelo en we kunnen van hieruit binnen 30-60 minuten een heel groot deel van Twente bereiken in geval van spoed.

  Volg onze Facebookpagina zodat u in geval van een spoed reparatie bij daklekkage weet of we bereikbaar zijn.

  Buiten de regio zijn we regelmatig werkzaam in wat grotere zakelijke projecten, onder andere voor gemeentes, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen en middelgrote/grote bedrijven. Regionaal zien we gelukkig ook dat particulieren ons weten weten te vinden voor dakonderhoud en renovatie, nieuwbouw daken en (spoed)reparaties bij daklekkage en/of lekkage aan goten.

  Hoe voorkom je een spoedreparatie daklekkage?

  Niet alles is te voorkomen, zeker niet bij externe schades. Maar goed dakonderhoud kan ervoor zorgen dat een spoedreparatie daklekkage niet nodig is. Wat is dan goed dakonderhoud en kunt u dat zelf? Jawel!
  Eens per half jaar pakt u de ladder, maakt de goten schoon en het platte dak bladvrij. Hierbij inspecteert u gelijk ook de staat van het platte dak. Controleer de naden en afvoeren op lekkages en kijk of er geen verdroging (haarscheurtjes) ontstaan in de bitumen.

  Wilt of kunt u zelf het dak niet op? Wij doen het graag voor u. Hiervoor kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan voor het onderhoud en de inspectie van dak en goten. Mocht er toch een lekkage optreden en is er een spoed reparatie dak lekkage nodig, dan betaalt u geen voorrijkosten.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist