Egberinkdak specialist in dakbedekken

Waarom dakbedekken specialistenwerk is? Dat heeft te maken met de enorme variëteit in materialen, kwaliteiten en de toepassing hiervan. De dakconstructie en ondergrond kunnen bepalend zijn voor de materiaalkeuze. Ook de dakbelasting en duurzaamheid spelen een rol in het dakbedekken.  Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, zeker ook als het gaat om ecologisch verantwoord dakbedekken. Denk hierbij aan de witte bitumen en sedumdaken. Met Egberink haalt u een absolute vakman in huis met jarenlange ervaring in duurzaam dakdekken.

Dakdekken vakmanschap door Egberink Dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken bij dakbedekken. Daardoor is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte- en licht-hellende daken is bitumen vaak de ideale oplossing.

Lees verder

EPDM dakbedekking

De EPDM dakbedekking is een elastische rubberfolie met bijzondere eigenschappen voor wat betreft toepassing en duurzaamheid. Hierdoor is EPDM dakbedekking uitermate geschikt voor o.a. platte en licht hellende daken en beloopbare daken.

Lees verder
Egberink dakbedekkingen - dakbedekken - pvc dakbedekking

PVC dakbedekking

De PVC dakbedekking kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijs in verhouding tot de kwaliteit van de dakbedekking. PVC dakbedekking is de meest toegepaste kunststof dakbedekking en heeft een lange levensduur.

Lees verder

Zinken dakbedekking

Daken van zink zijn sterk in opkomst. De uitstraling is prachtig en zink is geschikt voor vele dakvormen. Zinkwerk, zoals dat vroeger werd genoemd, kan worden toegepast op zowel moderne als traditionele architectuur.

Lees verder
Egberink dakbedekkingen - dakbedekken - plastisol daktrim

Dakshingles

Bitumineuze dakshingles bestaan uit een bitumen geïmpregneerde inlage van glasvlies die aan beide zijden is bedekt of gecoat met bitumen. Het dakbedekken met Shingles komt meestal voor bij hellende daken en kunnen op een lichte constructie gelegd worden.

Lees verder

Plastisol daktrim

Een plastisol daktrim of afdekplaat is een metalen plaat die voorzien is van een kunststof coating. Een plastisol plaat kan in vrijwel elke vorm worden gezet en is daarom zeer geschikt voor het afwerken van dakranden en boeien.

Lees verder

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid