Aanbrengen dakisolatie bij daken met bitumen of kunststof dakbedekkingen

Egberink dakbedekkingen is ook het juiste adres voor het aanbrengen van dakisolatie onder uw bitumen of kunststof dakbedekking. Omdat de meeste energie verloren gaat via het dak is het investeren in goede dakbedekking verstandig. De mogelijkheden voor het aanbrengen van dakisolatie zijn legio en afhankelijk van de technische mogelijkheden, besparingsdoelstellingen en het budget.

dakisolatie

Isoleren levert kostenbesparingen op

Warm dak isolatie

De beste manier om een plat dak te isoleren is het aanbrengen van een zogenaamd “warm dak”. Bij een warm dak wordt het isolatie materiaal aangebracht onder de dakbedekking maar boven de dakconstructie. Het is de meest efficiënte en effectieve manier voor het isoleren van een plat of licht hellend dak. Of deze manier van isoleren bij uw project toepasbaar is kunnen wij voor u onderzoeken.

Koud dak isolatie

Als alternatief voor de warm dak isolatie kennen we de koud dak isolatie. Bij een koud dak isolatie wordt er een isolatie laag aangebracht op de dakbedekking, dus aan de buitenkant. Als afwerking wordt meestal gekozen voor grind. Koud dak isolatie is minder effectief dan warm dak isolatie, maar soms de enige manier om te isoleren. Wij helpen u graag vrijblijvend bij het maken van een keuze.

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid