Zinken dakbedekking: vol karakter en duurzaam

Zinken dakbedekking is sterk in opkomst. De uitstraling is prachtig en zink is geschikt voor vele dakvormen. Zinkwerk, zoals dat vroeger werd genoemd, kan worden toegepast op zowel moderne als traditionele architectuur. Vele soorten dakvormen krijgen een beter uitstraling door het gebruik van zink.

Bij zinken dakbedekking horen ook zinken goten. De aanleg van zinken goten is werk voor de vakman. Dit geldt ook voor de reparatie van zinken goten en daken. De vakmensen van Egberink zijn opgeleid voor dit specialistische werk. Zinkwerk kunt u rustig aan Egberink overlaten.

dakgootreparatie lekkage

Stevig en goed te onderhouden

Zink wordt niet broos, het is duurzaam en heeft geen milieubelastende beschermlagen nodig. Bovendien is zink vaak goed te repareren door de vakman. De samenstelling van het huidige zink is sterk verbeterd. Voor dakbedekkingen, goten en gevelbekleding wordt het zink  met titaan versterkt. Daardoor wordt zink veel steviger, is het in alle richtingen te verwerken en heeft een hoge levensduurverwachting

Een goede bevestiging nodig voor zinken daken en goten

Om de levensduur van zinken goten en daken te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uitzetten en krimpen. De bevestiging gebeurt zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. De zinkvlakken mogen niet te groot worden gemaakt door het aan elkaar solderen van platen en het zinkoppervlak moet op afschot (licht hellend) worden aangebracht. Wij hebben specialisten in ons team aan wie u het aanbrengen van een zinken dak met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Reparatie zinken goten

Ook zinken goten kunnen gaan lekken en hebben reparatie nodig. Bijvoorbeeld door ouderdom maar vaker nog door slechte montage. Egberink kan dit voor u oplossen. Wij repareren zinken goten en helpen u graag weer op het droge!

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid