Dakdekker Borne- Egberinkdak is de specialist!

Dakdekker Borne - Egberinkdak helpt u graag en goed!

dakreparatie Almelo repareren plat dak

Dakdekker Borne

Egberinkdak, al 28 jaar gespecialiseerde dakdekker in Borne en omstreken. Zoekt u een kwalitatief goede dakdekker in Borne, dan moet u zeker contact met ons opnemen. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, dat vindt u bij ons terug in het vakmanschap van de goed opgeleide dakdekker, de keuze voor materiaal waar we mee werken en de innovaties in o.a. groendaken en zonnepanelen.

Een dak mag geen sluitpost zijn! Dakbedekking op een plat dak heeft aardig wat verduren, 365 dagen per jaar wordt het blootgesteld aan diverse (extreme) weersinvloeden. Dus dat een dak waterdicht moet zijn is misschien wel de minste verwachting die u mag hebben. Maar wist u dat een dak bij kan dragen aan wooncomfort? Onze dakdekker in Borne kan u alles vertellen over isolatie van het platte dak. Met bijvoorbeeld witte bitumen is het al een paar graden koeler in de ruimte onder het dak. Wij adviseren u graag over onze producten en diensten:

 • Bitumen, kunststof en EPDM dakbedekking
 • Groendaken en zonnepanelen
 • Hemelwaterafvoeren en lichtkoepels
 • Dakreparaties
 • Dakinspecties en onderhoud
lichtkoepel lekkage reparatie Almelo

Specialist in dakdekken en groendaken

Innovaties op het gebied van dakbedekking, die zijn er zeker en kunnen u veel voordeel opleveren. Het aantal zonnepanelen op (platte) daken blijft toenemen en dat is niet voor niets. Het levert een flinke besparing op in het energieverbruik. Wat veel mensen echter niet weten is dat zonnepanelen het best presteren bij een omgevingstemperatuur van ongeveer 25 graden. Bij een hittegolf zullen zonnepanelen minder goed presteren.

Op een plat dak met zwarte bitumen kan de temperatuur oplopen tot bijna honderd graden. De zonnepanelen zullen niet optimaal presteren. Met een wit dak zullen de zonnepanelen beter werken door de koelere ondergrond. Onze dakdekker in Borne kan samen met u een plan maken waarbij hij opties als witte reflecterende dakbedekking en een groendak met u bespreken. Dus zoekt een innovatieve dakdekker in Borne? Ook dan zit u goed bij Egberinkdak.

Met spoed dakdekker in Borne nodig?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakdekker in Borne voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoed dakreparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dakreparatie gootreparatie Almelo

  Werkgebied: Dakdekker Borne en omstreken

  Zoekt u een dakdekker in Borne of omgeving? Egberinkdak is gevestig in Hengelo en we zijn dus regelmatig aan het werk als dakdekker in Borne en de rest van Twente. Door de centrale ligging kunnen we snel bij u zijn als het nodig is voor bijv. een spoedreparatie bij lekkage.

  In de regio Twente werken we voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten met diverse groottes. Ze voeren kleine en eenvoudige dak(goot)reparaties uit, maar onze dakdekkers kunnen ook een gigantische fabriekshal van dakbedekking voorzien.

  Voorkom schade en lekkages aan uw dak

  Regent het flink of stormt het in Borne? Goten kunnen overstromen en daken kunnen gaan lekken. Uiteraard staan wij klaar om snel te kunnen helpen bij lekkages. Maar wist u dat lekkages vaak te voorkomen zijn?

  Vaak ontstaat een lekkend dak door slecht onderhoud en beschadigingen van het dak. Door met enige regelmaat uw dak schoon te houden en te inspecteren kan een natte verrassing voorkomen worden. Zorg ervoor dat goten en afvoeren vrij gemaakt worden van blad en het dak gecontroleerd wordt op verdroging, scheurtjes en beschadigingen. Laat u dit liever over aan een professionele dakdekker in Borne, dat snappen we. Daarvoor bieden we een onderhoudsabonnement aan met een jaarlijkse inspectie.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist