Dakdekker Wierden - Egberinkdak specialist in dakdekken!

Dakdekker Wierden - Egberinkdak natuurlijk!

dakreparatie Almelo repareren plat dak

Dakdekker Wierden

Al 28 jaar lang voorzien wij woningen en bedrijven van kwalitatief goede dakbedekking. Zoekt u een kwalitatief goede dakdekker in Wierden of omgeving die met u meedenkt, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wat Egberinkdak bijzonder maakt als dakdekker Wierden: we willen u geen nieuw dak verkopen, we zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw dak zonder onnodige kosten te maken en investeringen te doen.

Als het mogelijk is om een dak te repareren waardoor deze nog een paar jaar mee kan, dan zullen we hier een eerlijk advies in geven. Vervangen kan dan altijd nog. Deze eerlijk en goed werk afleveren, dat zullen onze andere klanten ook kunnen beamen.

 • Dakdekker Wierden en omgeving
 • Kunststof, bitumen en EPDM dakbedekking
 • Zonnepanelen en groendaken (sedum)
 • Goten en zink
 • (Spoed)reparaties
 • inspecties en onderhoud
dakdekker wierden bitumen

Meer dan een dakdekker...

In Wierden zijn nog niet zoveel groendaken. Wat ons betreft komt daar de komende paar jaar verandering in. Steeds meer bedrijven en consumenten zien het nut én belang van een groendak in. Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit echt een win-win situatie voor portemonnee en milieu.

Groendaken hebben een isolerende werking, de ruimte onder het dak is warmer in de winter en koeler in winter. Daarnaast zorgt het ervoor dat riolen minder overbelast worden door hevige regenval. Het groendak houdt het water langer vast. Het draagt ook bij aan de CO2 reductie, enerzijds omdat het dak dus veel koeler is, anderzijds door het groene groen op het dak. Kiest u voor de combinatie met zonnepanelen, dan hebben de panelen een hoger rendement doordat de omgeving waar ze geplaatst zijn koeler is.

Zoekt u een dakdekker Wierden voor traditionele zwarte of witte bitumen of EPDM, dan kunnen wij u uiteraard ook uitstekend van dienst zijn.

Dakdekker Wierden met spoed nodig?
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met u op voor het maken van een afspraak. Door een duidelijke beschrijving te geven van het probleem kunnen we u beter van dienst zijn. Bij twijfel, bellen!

  Dakdekker in Wierden voor reparatie? Bel Egberinkdak!

  Met spoed een dakdekker nodig in Wierden voor een reparatie? Bel ons en we komen snel langs voor een (spoed)reparatie.
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  dakdekker wierden ook voor groendaken

  Werkgebied: Dakdekker Wierden en omstreken

  Vanuit Hengelo, waar we gevestigd zijn aan de Binnenhavenstraat, werken we voornamelijk in heel Twente. Als dakdekker Wierden bedienen we consumenten en zakelijke klanten voor kleinere en grote projecten. Ook gemeenten. scholen en zorginstellingen weten ons goed te vinden als ze een dakdekker nodig hebben.

  Door onze centrale ligging kunnen we bij slecht weer binnen afzienbare tijd noodreparaties uitvoeren in de hele regio. Als de weermannen en weervrouwen hevige wind, storm en regen voorspellen zorgen we er dan ook meestal voor dat de telefoons doorgeschakeld zijn om bereikbaar te blijven. Volg onze Facebookpagina voor de actuele bereikbaarheid.

  Voorkom daklekkage met goed onderhoud

  Gaat het mis met uw dak en zoekt u met spoed een dakdekker in Wierden, bel dan gerust. Maar weet ook, voorkomen van lekkage is beter dan genezen. Bent u zich ervan bewust dat ook een plat dak onderhoud nodig heeft? Dit onderhoud bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van het dak. Door blad en takken kan er lekkage ontstaan of ervoor zorgen dat er water op het dak blijft staan. Dit laatste gaat ten kosten van de levensduur van de dakbedekking.

  Tijdens het schoonmaken van het dak, wat ook voorkomt dat afvoeren verstopt raken, kunt u gelijk het dak inspecteren. Controleer de algehele staat van de dakbedekking, kijk bijvoorbeeld of er haarscheurtjes ontstaan door het uitdrogen van de bitumen of kunststof. Check ook de naden waar de dakbedekking overlap heeft en bij de afvoeren. Het onderhoud en de inspectie kunt u het best minimaal 1x per jaar uitvoeren, wenselijk is voorjaar en najaar.

  Zit u het niet zitten om dit zelf te doen? Dan kunt u ons hier ook voor inschakelen. Egberinkdak is niet alleen dé dakdekker in Wierden, maar ook specialist op het gebied van groendaken en onderhoud en inspectie.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist