Dakgoot lekkage?

Egberinkdak lost het op!

Dakgoot lekkage - Egberinkdak is de specialist!

lekkage aan dakgoot door stilstaand water

Dakgoot lekkage verhelpen

Bij hevige regenval hebben dakgoten aardig wat verduren. Ze voeren een behoorlijke hoeveelheid water in hoog tempo af, het gewicht van al dat water in de goot geeft een behoorlijke belasting. Dit kan een oorzaak zijn van de dakgoot lekkage.

In het meest gunstige geval stroomt de goot over richting de grond of tegels. Een andere keer gaat het goed mis en stroomt het water uit de lekke dakgoot onder het dakbeschot of de spouwmuur in. Dit geeft enorm veel overlast en schade, het zal snel verholpen moeten worden.

Bel ons om te bespreken wat er het best gedaan kan worden. Als het nodig is sturen we direct iemand uw kant uit om een (nood)reparatie uit te voeren.

dakgoot lekkage

Voorkom een lekke dakgoot

Het klinkt misschien wat vreemd, maar dakgoot lekkage is niet altijd even goed zichtbaar. Als bijvoorbeeld een (zinken) dakgoot in een bekisting zit, kan het voorkomen dat het aan de voorkant van de goot lekt terwijl het lek ergens halverwege zit. Zeker bij een zinken hemelwaterafvoer kan een dakgootlekkage minder goed vindbaar zijn.

Wanneer het water over de rand klotst van de dakgoot dan lijkt het erop dat de dakgoot de hoeveelheid water niet aankan. Dat hoeft niet perse te betekenen dat er iets stuk is. Er kan een verstopping zijn bijvoorbeeld, door blad, mos en takken. In dat geval kan schoonmaken al voldoende zijn. Een andere oorzaak van dakgoot lekkage kan zijn dat de goot niet voorzien is van voldoende afschot (afloop). Dan loopt het water niet snel genoeg weg.

Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen, bel ze gerust als u vragen heeft.

Met spoed hulp nodig?

Bel direct: 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie, nieuw dak of dakinspectie aanvragen? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dak- of dakgoot lekkage? Bel Egberinkdak!

  Reparatie van een lekkage aan uw dakgoot? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoedreparaties bij dakgoot lekkage voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw lekkage aan de goten

  of bel ons 074 2915108

  Gootreparatie en dakreparatie Enschede

  Voor reparatie van dakgoot lekkage in de regio

  Egberinkdak is hoofdzakelijk werkzaam in de regio Twente. In het geval van een dakgoot lekkage of lekkage aan uw platte dak kunnen we daarom spoedig bij u zijn. Vanuit Hengelo kunnen we dus een groot deel van Twente binnen 45 minuten bereiken.

  Grotere projecten, vooral dakbedekkingen, doen we ook buiten de regio. Zo werken wij voor gemeenten, zorginstellingen, zakelijke klanten en particulieren. Egberinkdak is een vertrouwde naan in uw regio!

  Onderhoud voorkomt schade, lekkage aan dakgoten!

  Des te beter een dakgoot doorloopt, hoe langer de levensduur zal zijn. Een goot waar altijd water is blijft staan zal veel eerder lekkage geven op aansluitings- en eindpunten van de goot. We komen regelmatig dakgoten waar door stilstaand water inmiddels de gaten invallen.

  Regel nummer één om een dakgoot lekkage te voorkomen is onderhoud. Er zijn speciale telescopische borstel verkrijgbaar om de goten te vegen zonder op een ladder te hoeven klimmen. Ook kunt u middelen kopen om naden te behandelen en/of te dichten in dakgoten. Maar dit is vooral een tijdelijk pleistermiddel.

  Wilt u niet voor verrassingen komen te staan, laat uw dak en dakgoten dan met regelmaat inspecteren door onze medewerkers. U kunt hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten als u dat prettig vindt, het voordeel is dat alles schoon blijft en mocht u toch lekkage hebben, betaalt u geen voorrijkosten.

  Neem contact op voor de mogelijkheden.

  dakgoot lekkage binnen

  Wat wij voor u kunnen betekenen:

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 28 jaar ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. We zijn ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, ook in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist