Dakreparatie Almelo

Egberinkdak regelt het!

Dakreparatie Almelo - Egberinkdak is specialist bij lekkage Almelo!

dakreparatie Almelo repareren plat dak

Dakreparatie Almelo

Ook in Almelo zijn wij dé partij om u te helpen bij lekkages en een dakreparatie. We hebben ruim 25 jaar ervaring met dakreparaties in Almelo en de rest van Twente. Afhankelijk van de ernst van de situatie kunnen wij vrij snel ter plaatse zijn om u te helpen.

In veel gevallen is een dakreparatie urgent omdat het geconstateerd wordt bij lekkages. Bij (aanhoudend) slecht weer staat de telefoon bij ons dan ook roodgloeiend. Afhankelijk van wat er met het dak aan de hand is zijn er meerdere scenario’s voor een dakreparatie in Almelo. Zo kan er een noodreparatie uitgevoerd worden om op een later tijdstip de definitieve reparatie uit te voeren. Mocht het nodig zijn om het dak in zijn geheel te vervangen zullen we u hier uitgebreid over informeren. Vervangen van een dak doen we alleen als dit echt nodig is, in veel gevallen volstaat een dakreparatie. Eerlijkheid een transparantie draagt bij aan onze goede naam en relatie met onze klanten!

Waarom een dakreparatie Almelo nodig is:

 • Verdroogde en/of verouderde dakbedekking (scheurtjes)
 • Lekke afvoer voor het hemelwater
 • Naadlekkage bij bitumen dakbedekking
 • Beschadigingen aan het dak door bijv. vuurwerk
 • Slecht onderhoud/veel vuil op het dak
lichtkoepel lekkage reparatie Almelo

Dakreparatie bitumen, EPDM en kunststof

Tijdens onze dakinspecties in o.a. Almelo komen we regelmatig daken tegen die slecht onderhouden, verouderd of versleten zijn. Het hoeft niet perse zo te zijn dan het dak al lekkage geeft. Soms kan een dakreparatie in Almelo al voldoende zijn om nog jaren probleemloos de dakbedekking te laten liggen.

Een plat dak heeft aardig wat te verduren, zeker in vergelijking met een schuin dak. Ondanks dat er afschot zit in de dakconstructie blijft water er (langer) op staan. Sneeuw, hagel, wind, zon en andere weersinvloeden hebben effect op de levensduur van de dakbedekking. Uiteraard zit er verschil in het soort materiaal dat gebruikt is en de kwaliteit van montage.

Waar het ene materiaal eerder scheurtjes vertoond en verdroging, heeft het andere materiaal eerder de neiging om bijvoorbeeld bij de hemelwaterafvoer lekkage te vertonen. Door regelmatig de staat van dak te (laten) controleren kunt u een dakreparatie in Almelo voorkomen.

Spoed dakreparatie Almelo
bel direct:
 074-2915108

Geen spoed maar wel een dakreparatie noodzakelijk? Als u het onderstaande formulier invult nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. Denk aan een duidelijke omschrijving zodat we een goede inschatting kunnen maken van de ernst van de situatie.

  Dakreparatie Almelo en omstreken? Bel Egberinkdak!

  Dakreparatie bij lekkage van uw platte dak? Onze specialisten staan klaar om u professioneel te woord te staan. Spoed dakreparaties voeren we vrijwel direct uit!
  Meld uw dakschade

  of bel ons 074 2915108

  Dakreparatie gootreparatie Almelo

  Werkgebied: Dakreparatie Almelo en omstreken

  Voor een dakreparatie Almelo zit u bij ons goed! Vanuit onze vestiging in Hengelo kunnen we een groot deel van Overijssel binnen afzienbare tijd bereiken in geval van acute lekkages en reparaties aan dak en dakbedekking.

  Bij slechte weervoorspellingen breiden we vaak onze bereikbaarheid uit, ook in het weekend. Wilt u weten of we bereikbaar zijn buiten onze reguliere openingstijden, volg dan onze Facebook-pagina

  Onderhoud voorkomt schade, lekkage en een dakreparatie in Almelo!

  Uiteraard kunt u ons bellen voor een dakreparatie in Almelo, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom is onderhoud en inspectie aan uw platte dak erg belangrijk. Dag in dag uit is uw dak onderhevig aan weersinvloeden. Regen, zon, wind, sneeuw en hagel hebben invloed op de technische staat van het dak en de levensduur van de dakbedekking.

  Naast het weer zijn er andere factoren die kunnen leiden tot schade aan het dak met lekkage als gevolg. Denk aan het veelvuldig lopen op het dak, vuurwerkschade of bloempotten en rubbertegels die op het dak gelegd worden. Regelmatig inspecteren van het dak kan dus een dakreparatie in Almelo voorkomen.

  U dien het platte dak ook schoon te houden door het vrij te maken van blad en mos. Dit vuil veroorzaakt vaak verstopping van de hemelafvoer met als gevolg dat het waterniveau op het dak stijgt en bijvoorbeeld langs de randen naar binnen kan lopen.

  Indien gewenst kunt u ons vrijblijvend bellen voor een dakinspectie, maar u kunt ook een abonnement nemen op dakonderhoud en jaarlijkse inspectie. Mocht er dan toch een lekkage optreden betaalt u geen voorrijkosten voor een dakreparatie in Almelo.

  Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

  Dakinspectie Almelo

  Wat kunnen wij doen voor u

  Egberink dakbedekkingen - dakdekken

  Dakdekken en duurzaamheid

  Haal een specialist in huis met Egberinkdak! Al 25 ervaring met diverse soorten dakisolatie en bitumineuze dakbedekking en dakshingles. Sinds enige tijd zijn we ook actief in het aanbrengen van duurzame dakbedekking, al dan niet in combinatie met zonnepanelen of een prachtige daktuin.
  Egberink dakbedekkingen - dakisolatie

  Dakisolatie

  Warm in de winter, koel in de zomer. Aangezien warmte omhoog stijgt is het lucratief om uw (platte) dak van isolatie te voorzien. Dit scheelt in de stookkosten in de winter en de airco hoeft minder hard te werken in de zomer. Zeker in combinatie met de witte dakbedekking levert dit veel voordeel op.
  Egberink dakbedekkingen - dakreparatie

  Dakreparatie

  Niet altijd hoeft een dak in zijn geheel vervangen te worden. Soms is een reparatie van de dakbedekking voldoende om het dak nog een paar jaar mee te laten gaan. Duurzaamheid en milieu spelen hierbij ook een rol. Vervang wat noodzakelijk is en alleen als reparatie van het dak niet mogelijk is.

  Dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist