Dakreparaties: schade aan uw dak of dakgoot?

Neem contact op met Egberink dakbedekkingen voor alle voorkomende dakreparaties. Het is belangrijk om zodra u schade of een lekkage opmerkt, dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Dus ziet u een beschadiging aan dak of dakgoot, meld dit meteen en wij verhelpen het.

Meld uw lekkage

Daklekkage?

Heeft u een daklekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Egberink dakbedekkingen. Wij komen snel het probleem verhelpen.

Lees verder

Dakgoot reparatie

Ook voor reparatie aan dakgoten kunt u Egberinkdak inschakelen. Ook beschikt Egberinkdak over de ervaring om uw zinken dakgoten vakkundig te repareren.

Lees verder
Dakreparatie

Een lek dak? Wij helpen!

Een lek dak is niet fijn. Hebt u een dak lekkage dan is er meestal een vakman nodig om dit op te lossen. Bel ons en wij komen direct.
Meld uw lekkage

of bel ons 074 2915108

Gedekt met kwaliteit = zekerheid

Dakreparatie

Het juist onderhouden van uw dak is van belang om eventuele lekkages en schade te voorkomen. Helaas kan het voorkomen dat een dakreparatie van belang is. Zodra u schade of een lekkage opmerkt, is het belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen om gevolgschade te voorkomen. In dat geval kunt u terecht bij Egberinkdak.

Dakreparaties voorkomen: onderhoud

Goed onderhoud is funest voor de levensduur van uw dak. Door uw dakbedekking regelmatig te controleren, onderhouden en schoonmaken verkleint u de kans op eventuele dakreparaties.

Om een dakreparatie te voorkomen, kunt u zelf de nodige onderhoud uitvoeren. Zo is het aan te raden om uw dak vrij te houden van bladeren en takken. Eventuele problemen zoals lekkages worden vaak veroorzaakt doordat water te lang op een dak blijft staan. Bijvoorbeeld doordat uw regenwaterafvoer verstopt is geraakt door bladeren of mos. Inspecteer dus regelmatig uw dak op overtollig water en maak uw afvoer schoon wanneer nodig.

Zit u toch met twijfels of vragen over het onderhoud van uw dak? Schakel ons gerust in.

Onze dakreparaties

In sommige gevallen is het helaas niet meer mogelijk om een dakreparatie te voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer u een daklekkage heeft. Of wanneer uw dakgoot lek is. Bij Egberinkdak bent u aan het juiste adres voor verschillende dakreparaties. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om verschillende lekkages te verhelpen en dakreparaties vakkundig en snel uit te voeren.

Reparatie daklekkage

Omdat de oorzaak van een daklekkage vaak niet direct te achterhalen is, zullen wij als eerst het lek opsporen en deze vakkundig dichten. Om een daklekkage te verhelpen, zijn wij in staat om verschillende dakreparaties uit te voeren. Denk aan het (gedeeltelijk) vervangen van de dakbedekking, het inspecteren en schoonmaken van goten en afvoeren en het met spoed afdichten van een lekkage met een tijdelijke oplossing.

Heeft u last van een daklekkage? Meld het direct: wij komen graag bij u langs voor een dakreparatie.

Dakgoot lekkage verhelpen

Lekkages in uw dakgoot ontstaan vaak in overgangen van eindstukken of dakgootprofielen. Mocht er een dakreparatie nodig zijn, dan voeren wij dit graag voor u uit. Wij zijn ervaren in het verhelpen dan lekke dakgoten en voorzien u graag van passend advies. In enkele gevallen zullen wij de complete dakgoot moeten vervangen. Ook is het mogelijk om uw dakgoot te bekleden met een flexibele kunststof afdichting. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage ook dichtbranden of afkitten.

Heeft u een lekkage in uw dakgoot? Meld het direct: wij komen graag bij u langs voor een dakreparatie.

Dakinspectie

Uiteraard wilt u het liefst dakreparaties voorkomen. Het juist onderhouden van uw dak en goten is daarbij van belang. Wij zijn in staat om uw dak regelmatig professioneel te inspecteren. Zo zullen wij de huidige staat van uw dak beoordelen en kunnen wij een indicatie geven van de verwachte resterende levensduur van uw dakbedekking. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en of een dakreparatie van belang is.

Vraag een dakinspectie aan van Egberinkdak en voorkom eventuele dakreparaties.

Egberinkdak: de specialist voor uw dakreparatie

Voor een dakreparatie zit u goed bij Egberinkdak: dé meest vooruitstrevende en innovatieve dakbedekkingsspecialist. Tevens bent u bij ons ook aan het goede adres voor het aanbrengen van diverse dakbedekkingen en dakisolaties.

Egberinkdak is werkzaam in de omgeving van Hengelo. Voor spoedgevallen kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. Tevens kunt u snel en eenvoudig uw lekkages direct aan ons melden. Of neem contact op voor meer informatie over onze dakreparaties.